Entertainment in Marmaris

Wat entertainment betreft moet u in en rondom Marmaris vooral denken aan waterparken en een middagje karten of midgetgolfen.

Waterparken

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Bent u met kinderen op vakantie, of houdt u zelf van waterpret, dan heeft u de keuze uit twee waterparken. In zowel Atlantis Waterpark als Aqua Dream treft u verschillende glijbanen en meerdere zwembaden, waaronder kinderbaden. De parken beschikken daarnaast over bars waar u wat kunt eten en drinken. In Atlantis Park bevinden zich ook een midgetgolfbaan en een speelhal met tafelvoetbal, air hockey en pooltafels.

Karten

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Circa 10 km ten westen van Marmaris ligt Marmaris Karting. U kunt hier met de hele familie terecht voor een race tegen de klok of tegen elkaar. De kartclub beschikt over een mooi circuit en goed materiaal.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Bioscoop

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Is het een keer slecht weer of heeft u gewoon zin om eens naar de film te gaan dan kan dat in Marmaris. Engelstalige films worden uitgezonden met Turkse ondertiteling, zodat u de film in het Engels gewoon kunt volgen. U vindt een bioscoop in het Center Point winkelcentrum. In de Netsel Marina jachthaven is een openluchtbioscoop te vinden, waar u in de zomermaanden onder de sterrenhemel films kunt kijken. Tot slot worden soms in het amfitheater films gedraaid.